LOGOFINALdiap
Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?
sluitvenster1
Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?

Onze meesterschilders

Wij laten onze portretten en andere schilderijen schilderen in reeds lang bestaande, gerenommeerde schildersateliers ("Gallerys") in Thailand, die op exclusieve contractbasis met ons samenwerken. Deze ateliers hebben hoog getalenteerde kunstenaars in dienst, die allemaal een opleiding hebben gevolgd aan een Kunstacademie of een vergelijkbare instelling. Daarna hebben ze zich toegelegd op het schilderen van schilderijen vanaf foto's, maar ze maken ook ander opdrachtwerk en vrij werk. Ieder van hen heeft wel een specialisme: het vanaf foto schilderen van vrouwen, mannen, kinderen, honden, katten, paarden, vogels, auto's, motorfietsen, motorboten, zeilschepen, huizen etc. Wij selecteren voor uw opdracht de meest geschikte schilder(es).

CERTIZEGELMPPtr
schilderij van foto: onze meesterschilders 1

Wij hebben voor kunstenaars in Thailand gekozen omdat zij erkende specialisten zijn op dit gebied die de hoogste kwaliteit leveren, en omdat aldaar de honoraria voor dit hooggekwalificeerde werk nog te betalen zijn, doordat het prijspeil er nog steeds veel lager is dan bij ons.

Dat levert 2 voordelen op:
1) wij kunnen de hoogste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs;
2) tegelijkertijd helpen wij eraan mee deze mensen een prima loon en meer zekerheid in hun bestaan te garanderen.

schilderij van foto: onze meesterschilders 2

Ze werken bovendien onder prima arbeidsomstandigheden in goed uitgeruste ateliers, en hebben plezier in hun werk. En dat is te zien aan de schitterende schilderijen die ze afleveren!

Wat voor u ook nog belangrijk is om te weten: deze kunstenaars hebben grondig de oude Hollandse Meesters (zoals Rembrandt) bestudeerd, en schilderen portretten met dezelfde techniek en dezelfde penseelvoering: puur naturalistisch en realistisch, dus natuurgetrouw (figuratief heet dat, in kunstjargon). U hoeft dus niet bang te zijn dat u een rare, eigenzininge "creatieve" interpretatie van de artiest krijgt- integendeel, uw schilderij lijkt zo optimaal mogelijk op uw foto!

Trouwens, dat kunt u ook zelf constateren als u op onze pagina's "meer voorbeelden" kijkt!

En vergeet u vooral niet eens te lezen wat onze enthousiaste klanten ons schreven over hun schilderij
(zie onder Klantenservice: '
reacties van klanten').

Op onze diverse voorbeeld-pagina's kunt u zien welke perfecte kwaliteit onze schilders bereiken.
Wij werken dus niet met goedkope schilders uit China zoals vele van onze concurrenten doen; portretschilderijen van Chinese schilders zijn welsiwaar goedkoper, maar wij vinden de kwaliteit onvoldoende!
Al onze schilderijen
sluitvenster1a