Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?
LOGOFINALdiap

Reacties van klanten

Dit zijn (gedeelten uit) brieven en e-mails van klanten, waarvoor wij toestemming hebben gekregen om ze te publiceren. De volledige adressen zijn weggelaten
Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?

Vele van onze concurrenten publiceren 'reacties van tevreden klanten', maar dan anoniem: zonder vermelding van naam en woonplaats. Deze kunnen dus netzogoed verzonnen zijn, en dat zijn ze dan meestal ook.
Wij zijn heel blij met het resultaat. Het is een zeer goede weergave van de pony's die zo belangrijk zijn geweest in de jeugd van onze jongste zoon. Het zal een blijvende herinnering voor hem zijn aan zijn mooie ponytijd. Het valt ons op dat de schilder er zelfs in is geslaagd de persoonlijkheid van de afzonderlijke pony's vast te leggen op het doek.
schilderij van foto van 2 paarden
element1b1a
schilderij van foto van jongetje
Het schilderij van mijn kleinzoon is nog veel mooier geworden dan ik dacht! Zo levensecht, precies zoals hij in werkelijkheid is. Ik moet eerlijk zeggen dat ik even vol schoot toen ik het voor het eerst zag. Schitterend!
element1b1
Ik kan u melden dat wij het schilderij in goede orde hebben ontvangen en versteld staan van het resultaat. De gelijkenis is sprekend en het is werkelijk prachtig geworden. De toch wat "harde" foto's zien er in verf veel zachter en romatischer uit. Wij hebben inmiddels een lijst uitgezocht bij een lijstenmakerij/schilderijen- handel in Venray en ook deze was onder de indruk!
schilderij van foto van oudere heer 2
element1b
We hebben gisteren ons schilderij mogen ontvangen en het is werkelijk verbluffend.
schilderij van foto van oudere heer 2

De logo's die u ziet op de schilderijen dienen slechts ter bescherming van ons copyright op Internet. Ze staan niet op de schilderijen zelf!
element1
"Allereerst mijn beste wensen voor 2006.
schilderij van foto van oudere heer 2
element1a
schilderij van foto van oudere heer 2
"Wij hebben de portretten van onze dochters ontvangen en ik kan u verzekeren dat we onder de indruk zijn van de kwaliteit. De uitstraling en de uitdrukking van beide zijn indrukwekkend te noemen. Het was een verrassing voor mijn vrouw en ze is er heel erg blij mee.
schilderij van foto van oudere heer 2
element1a1
schilderij van foto van oudere heer 2
"Wij waren zeer vereerd toen u ons vroeg of u het schilderij van ons twee螚 en onze hond bij de voorbeelden mocht opnemen.Ik ben helemaal w銶 van het schilderij en vind het in 澭n woord topkwaliteit!"
element1a1a
schilderij van foto van oudere heer 2
"Het schilderij van mijn dochter is super super mooi. Ik ben jullie heel dankbaar voor deze mooie, dierbare herinnering!"
element1a1a1
schilderij van foto van oudere heer 2
"Buitengewoon verrast waren wij bij het zien van het resultaat: het door uw schilder gemaakte schilderij van de oude trouwfoto van mijn ouders. Mede hierdoor zal het 50 jarig huwelijksjubileum van onze ouders opgeluisterd worden. Uw schilder verdient een pluim en uw service is uitstekend. Familie en vrienden zullen door mij zeker een  aanbeveling krijgen"
element1a1a1a
"Bij deze gelegenheid wil ik u nogmaals bedanken voor het prachtige resultaat van het schilderij van onze drie kinderen.
schilderij van foto van oudere heer 2
element1a1a1a1
schilderij van foto van oudere heer 2
"Vandaag het schilderij van een foto van mijn zoon ontvangen. Schitterend! Het lijkt fantastisch!"
element1a1a1a1a
schilderij van foto van oudere heer 2
"Uw schilder heeft onze baby Ramon prachtig op het doek gezet. En de van u ondervonden service toen wij speciale wensen hadden was ook perfect! Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen!"
element1a1a1a1a1
schilderij van foto van oudere heer 2
"Onze bulldog staat werkelijk levensecht op het schilderij."
element1a1a1a1a1a
schilderij van foto van oudere heer 2
"Wij hadden 2 verschillende foto's van onze dochters, maar toch heeft u er 澭n prachtig schilderij van weten te maken: alletwee lijken ze sprekend!"
element1a1a1a1a1a1
"Uitstekend schilderij. Uw service vind ik geweldig!"
"Kwaliteit en gelijkenis van het schilderij van ons eerste kleinkind, maar ook uw advies en service vind ik zeer goed. In juni 2003 wordt ons tweede kleinkind geboren, en dat laten we ook bij u schilderen."
"Toen ik op bezoek was bij familie in Nederland, zag ik uw website. Omdat ik de foto van mijn overleden vrouw bij me had, besloot ik spontaan een schilderij daarvan te bestellen. Vandaag heb ik het ontvangen en het is prachtig geworden. De komplimenten aan uw schilder! Ook dank ik u voor de bijzonder prettige en goede service die u mij gegeven heeft."
"Het door mij bestelde schilderij is prachtig geworden. Het lijkt precies op de ingezonden foto."
"Wij waren wel 鋨g benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, want wij hadden van mijn overleden vader niets anders dan een oude zwart-wit foto. Maar u heeft ons prima geadviseerd, en het resultaat is verbluffend!"
"Zeer goed; de gelijkenis is levensecht!"
Voor veel m澭r voorbeelden van bij tevreden klanten reeds afgeleverde schilderijen, zie "meer voorbeelden": KLIK HIER!
element1a1a1a1a1a1a