Schilderijen van foto's van mensen, kleine huisdieren (honden, katten etc.)  en mensen in combinatie met kleine huisdieren

Schilderij van foto mensen huisdieren

Iedereen heeft wel een foto die hem of haar dierbaar is. En zo'n foto is het ideale uitgangspunt voor het laten maken van een echt portretschilderij. Gegarandeerd met de hand geschilderd door de beste kunstenaars, in olieverf op schilderscanvas.
Levensecht, tot in het kleinste detail.

Of het nu gaat om een foto van een man, vrouw of kind of een hond, kat, cavia of konijn etc, uw portretten worden met de grootste zorg geschilderd in de hoogste kwaliteit en tegen een alleszins betaalbare prijs.

Zo'n schilderij is een prachtig bezit om te hebben, maar ook een fantastisch cadeau om te geven! Een cadeau dat emoties losmaakt!

U kunt kiezen uit vele formaten en afbeeldings-mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld meerdere personen of huisdieren op ťen schilderij, een combinatie van personen en dieren, een schilderij van een trouwfoto, enzovoort.
In principe kan elke foto nageschilderd worden!

De logo's die u ziet op de schilderijen dienen slechts ter bescherming van ons copyright op Internet. Ze staan niet op de schilderijen zelf!
element2
schilderij van foto van meisje


Klik HIER om te zien hoe uw schilderij van foto gemaakt wordt!
Al onze schilderijen

Nieuw: schilderij van foto in (gala)uniform

Speciaal voor functionarissen bij de Kon. Marine, Kon. Landmacht, Kon. Luchtmacht, Kon. Marechaussee, politie, brandweer is de mogelijkheid van een schilderij van foto in (gala)uniform. Ideaal cadeau bij benoeming, promotie, jubileum, afscheid etc.

schilderij van foto van huis
Sbf1
Vele tevreden klanten gingen u voor: kijkt u maar eens onder "meer voorbeelden"!

foto

schilderij 60 x 80 cm