LOGOFINALdiap
Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?
sluitvenster1

Perfect cadeau-idee!
Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?

Een handgeschilderd portret schilderij is niet alleen een prachtig bezit, maar ook bijzonder geschikt als geschenk.
Het idee is op zichzelf natuurlijk al zeer origineel.
Bovendien is het ook een zeer persoonlijk geschenk, wie er op het schilderij ook geportretteerd wordt.

Een echt olieverfschilderij ontstijgt het niveau van elk kant en klaar in een winkel gekocht cadeautje vanwege z'n bijzondere, emotionele waarde. Het heeft ook een exclusieve, chique uitstraling. En is altijd een absoluut uniek geschenk: er bestaat maar één exemplaar van op de wereld!

Zo'n handgeschilderd portret is dus een cadeau dat altijd blijft ontroeren, een uniek document dat generaties lang in uw familie blijft! Juist daarom besteedt MasterPainters Portraits zoveel zorg aan uw opdracht, controleert elk binnengekomen schilderij uiterst nauwgezet en kan u dientengevolge topkwaliteit garanderen!

Er zijn zoveel gelegenheden om een schilderij van foto als kado te geven: een verjaardag, huwelijk, trouwdag, Koperen Bruiloft, Zilveren Bruiloft of Gouden Bruiloft, Valenstijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Jubileum, Sinterklaas, Kerstmis, een 50e verjaardag (Abraham, Sarah) .....

schilderij van foto: perfect cadeau!

Schilderij van foto:
het originele kado dat écht uit de verf komt!

Denkt u wèl aan de productietijd: houd rekening met ca. 6 à 8 weken. In de drukte vóór de Kerst, Moederdag en Vaderdag kunnen de levertijden oplopen tot 10 à 12 weken. Want ook bij topdrukte blijven wij onze hoge kwaliteitseisen aan elk schilderij stellen!