LOGOFINALdiap
Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?
sluitvenster1
Bent u op deze pagina rechtstreeks via een zoekmachine gekomen?

schilderij van foto: garantie en waarborg

MasterPainters Portraits garandeert u dat uw portret geschilderd wordt door een hoog getalenteerd, erkend meesterschilder met ervaring in het natuurgetrouw schilderen vanaf foto's.
U krijgt ook de garantie dat het voor u geschilderde portret een optimale gelijkenis vertoont met de figuur (mens of dier) op de door u aangeleverde foto.
De verwachting van 100% gelijkenis is niet realistisch, want een handgeschilderd portret is een ambachtelijke, creatieve prestatie en is dus iets heel anders dan een fotografisch duplicaat.
Een schilderij is en blijft een artistieke interpretatie van de uiterlijke kenmerken van de geportretteerde op de foto, het is dus niet te vergelijken met een machinale of fotografische kopie!

Dat is ook tegelijkertijd de meerwaarde van een geschilderd portret.

U dient te bedenken dat de schilder niet méér kan bereiken dan dat de portrettering optimaal lijkt op de beschikbaar gestelde foto. De schilder kent de geportretteerde immers niet en deze heeft ook niet voor hem/haar geposeerd.

Bij opdracht verklaart u zich hiermee automatisch accoord.

CERTIZEGELMPPtr
GOUDEERLIJKE
item11
Op de pagina's "méér voorbeelden" onder schilderijen van mensen en schilderijen van paarden kunt u zien hoe groot de gelijkenis is die onze schilders weten te bereiken:
schilderij van foto: certificaat
Klik HIER om te zien hoe uw schilderij van foto gemaakt wordt!
stertkopie
GOUDEERLIJKE
geld terug garantie
GOUDEERLIJKE
GOUDEERLIJKE
sluitvenster1a